Tiimit

Vuoden 2022 SalesHackers myyntihakkerointiin osallistuu 6 tiimiä: Brandloop, BUUMI, HJMT, Lyhtypylväs, Ryhmä Xx ja Team Autumn.

Täältä voit lukea edellisvuosien tiimien esittelyitä

Power Hackers

Kilpailulta Power Hackers odottavat erityisesti itsensä haastamista, tiimityöskentelyä sekä onnistumisia. Voitto on heillä selvästi tähtäimessä. Logon C ja K ovat väärinpäin, sillä he haluavat olla myyntimaailman kapinallisia.

Tavoitteellista myyntikokemusta tiimiltä löytyy B2C-puolelta, mistä on varmasti hyötyä. Myyntikokemusta ja -tietämystä löytyy myös B2B-puolelta, joten ehdottomasti vahva tiimi kyseessä!

Etätyöskentelyn haasteet tiimi aikoo voittaa tiiviin, mutta rennon yhteydenpidon avulla. Suunnittelu, aikataulutus ja erityisesti toisten tsemppaaminen on tärkeää!

Baarissa he tilaisivat shamppanjaa, sillä se on voittajien juoma!

Bro Bueno

Motto: ”Go big or go home!”

Kunnianhimoa ei tältä porukalta puutu! Bro Bueno odottaa kilpailulta paljon uusia oppeja sekä B2B-myynnistä, että yhteistyön tekemisestä yritysten kanssa. Tähtäimessä on myös suuria onnistumisen hetkiä yhdessä tiiminä.

Bro Buenon riveiltä löytyy hyvin monipuolista myynnin kokemusta niin kiinteistönvälityksestä B2C-myyntiin ja B2B-myyntiin. Vahvaa pohjaa siis löytyy.

Aikataulutus, luottamus ja avoimuus ovat tämän tiimin vinkkejä etätyöskentelyn haasteista selviytymiseen. Kunhan asenne on kohdillaan, voi etätyöskentely olla aivan yhtä tehokasta ja palkitsevaa kuin perinteinen kontaktityöskentely!

Bro Buenon valinta baaritiskillä on shamppanja tietenkin!

Ykköstiimi

Motto: ”Nomen est omen – nimi on enne”

Ykköstiimin odotukset kisaa kohtaan ovat yksiselitteisesti voitto, voitto ja voitto. Tämä porukka on todella innoissaan kisasta, yhteistyöfirmastaan ja tuotteestaan.

Ykköstiimillä on omien sanojensa mukaan yli 100 vuoden työkokemus johon sisältyy myös myyntityötä. Voiko tätä paremmaksi enää pistää?

Vinkkejä etätyöskentelyyn tiiminä ei suoranaisesti saada, mutta vinkkinä muille: ”kannattaa opetella juhlimaan yksinkin.” Varmasti pieni ajoittainen nollaaminen, vaikka yksinkin, auttaa etätyössä jaksamiseen.

Baarissa Ykköstiimi tilaisi tietenkin VOITONMALJAT!

Freedom Hackers

 

Motto: ”Go with the flow and hack the freedom!”

Tämän porukan päätavoite kisassa on oppia uutta ja tehdä voittoa kumppaniyritykselleen. Jalat maassa ja varmasti eteenpäin siis!

Freedom Hackerseilla on takana laaja-alainen kokemus myynnistä ja markkinoinnista. Muun muassa KPI-mittarit ja 10x Sales -metodi on tuttua kauraa. Asiakassuhteiden seurannan (NPS, jälkiseuranta) tärkeys on myös hallinnassa.

Myös Freedom Hackersin vinkit etätyöskentelyyn painottuu vahvasti aikataulun tärkeyteen. Tehtäväjaon ja muun viestinnän on oltava selkeää ja on varmistettava, että kaikki ovat ymmärtäneet tehtävänannon.

Baarissa tämä poppoo tilaisi kasvomaskit ja veden. Vastuullista ja fiksua jengiä ehdottomasti!