SalesHackers 2020 on startannut!

SalesHackers 2020 kurssi on pyörähtänyt käyntiin uuden lukuvuoden alkaessa. Elämme tänään hyvin erilaisessa maailmassa kuin vuosi sitten syksyllä ja myös SalesHackers on erilainen kuin vuosi sitten. Jopa logo on uusi! Tuoreen violetin logon on tehnyt Joel Puisto-Kirjonen. Tänä syksynä opiskelijat pääsevät harjoittelemaan entistä enemmän etätyökalujen käyttöä ja itsensä johtamista. Tiimit kontaktoivat itselleen toimeksiantajayritykset, joita tulee olemaan niin paljon kuin 12!

Maailmanlaajuinen pandemia on vaikuttanut meidän kaikkien arkeen vuoden 2020 aikana. Tamkissa lukuvuosi 2020 on 1. vuoden opiskelijoille alkanut kampuksella, mutta vanhemmat opiskelijat ovat enimmäkseen etäopetuksessa. SalesHackers-kurssi järjestetään tänä vuonna ensipäässä etäyhteyksiä hyödyntäen. Luvassa on luentoja Zoomissa, varmasti muutama Teams-puhelu ja omaa ongelmanratkaisukykyä etänä työskentelyn haasteisiin.

Olemme kaikki lukeneet myös vaikeuksista, joita yritykset kohtaavat näinä maailman aikoina. Useimpien yritysten myynti on laskenut ja erityisesti paikalliset pienet yritykset ovat paineen alla. Tänä vuonna SalesHackersissa on 12 opiskelijatiimiä, jotka kaikki hankkivat itselleen toimeksiantajayritykset. Mukana tulee siis olemaan 12 eri yritystä, kun viime vuonna toimeksiantajia oli kaksi. Tiimit tekevät toimeksiantajilleen myyntiä oikeilla tuotteilla, oikealla rahalla. Ja tietysti, jokaisen tiimin tavoite on voittaa SalesHackers myyntikilpailu 2020!

Tulemme päivittämään tiimien esittelyt, toimeksiantajien esittelyt ja paljon muuta sekä tänne nettisivuille että some-kanavillemme. Otahan siis IG-sivumme ja Facebookimme haltuun. Iloista syksyn alkua just sulle!

 

Helmi Heimonen

Opiskelija

Liiketalous, Tamk