FuusiO testasi SalesHackers- myyntikampanjassa markkinoimansa Collonil Bleu- tuotesarjan!

TAMK SalesHackers on liiketalouden opiskelijoille suunnattu myyntikilpailu, jossa kohdeorganisaatiolle toteutetaan oikea myyntikampanja myytävine tuotteineen (www.saleshackers.fi). Myyntikampanja toteutetaan opiskelijayhteistyönä yhdessä Nahkakunnan kanssa, joka on Suomen johtava laadukkaiden nahanhoitotuotteiden ja kenkätarvikkeiden maahantuoja sadan vuoden kokemuksella. Nahkakunta on tuonut Suomen markkinoille uuden tuotesarjan, Collonil Bleu:n, jonka tuotteet ovat erikoistuneet puhdistukseen ja desinfiointiin. Tuotesarjaa kampanjoi tiimi nimeltä FuusiO, johon kuuluvat Auli, Salla, Jari sekä Noora. Yhdessä he testasivat tuotesarjan tuotteet ja antoivat niistä rehdin ja realistisen mielipiteensä.

Collonil Bleu tuotesarja

Testaamamme tuotesarjan 360-konsepti kattaa kaikenlaiset desinfioinnin tarpeet. Kampanjoitavasta Starter Setistä löytyy tuotesarjan kaikki kolme tuotetta, jotka kattavat niin ihon, pintojen kuin tekstiilien ja nahan puhdistuksen sekä desinfioinnin.

Ensimmäiset reaktiot tuotesarjasta;

Noora:Onpas kivan näköisiä tuotteita, desinfiointituotteiksi jopa poikkeuksellisen kauniita!”

Auli:Näppärän kokoiset ja hyvin käteen sopivat pullot, helppo varmasti kuljettaa tai vaikka säilyttää auton hanskalokerossa”

Salla: Kuinkahan riittoisia nämä ovat?  Annosteluohjeen mukaan Virus Stop riittää n. 35 käyttökertaan, mutta mitenhän on muiden sarjan tuotteiden laita? Pelkkä riittoisa lupauksena ei riitä, vaan siinä täytyisi olla myös konkretiaa taustalla”

Jari: “360- konsepti nimitys on hyvä ja kuvaa, miten monipuoliseen desinfiointiin tuotteet ovat. Ne sopivat moneen käyttötarkoitukseen ja niissä jokaisessa on erilainen koostumus, mikä kuvaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia”

Noora: ”Tuotesarjaa on kutsuttu nimellä sininen joukkue, joka on hauska oivallus. Siinä on ajateltu jo brändäystäkin. Tuotesarjassa on hyvät värit, jotka tuovat mielikuvaa puhtaudesta ja raikkaudesta”

Yleisesti tiimi keskusteli siitä, että nahan ja tekstiilien desinfiointitarpeita ei useinkaan tule huomioitua, vaan desinfiointi mielletään tehtävän vain käsille ja koville pinnoille. Myös samojen aineiden usein ajatellaan soveltuvan kaikkeen desinfiointiin, koska se koetaan myös käytössä helpoksi.

 

Virus Stop 100ml

Käsien ja pintojen desinfiointiin. Eliminoi lyhyessä ajassa virukset (myös koronaviruksen) bakteerit ja sienikasvustot. Sisältää macadamiaöljyä, joka säilyttää ihon miellyttävän pehmeänä.

Noora: “Verrattuna muihin desinfiointiaineisiin, tuntuu että tuote ei kuivata ihoa. Tuote sisältääkin öljyä, joka jättää ihon mukavan tuntuiseksi, olematta kuitenkaan rasvainen, mikä on öljyä käytettäessä yleinen riski. Iholle jäi miellyttävä tunne, jopa yllättävän pehmeä”

Auli: “Levittäessä tuotteella on käsidesille ominainen tuoksu, mutta se haihtuu nopeasti ja jälkituoksu on yllättävän hyvä! Tuotteesta ei jää vahvaa alkoholin tuoksua tai muita kamalia desituoksuja, vaan kädet tuoksuvat miellyttäviltä. Tuote poistaa myös epämiellyttäviä hajuja käsistä, vaikka se ei hajunpoistoa lupaakaan!

Jari: “Tuotteessa on käytännöllinen, napsautettava kansi, joka on helppo avata ja sulkea. Kansi on napakka ja tiivis, joten tätä voi kuljettaa huoleti ilman pelkoa siitä, että avautuisi vahingossa laukussa ja sotkisi sisustan”

Salla: “Koostumus on ohut, mutta hyvin kevyesti geelimäinen neste. Tätä on helppo annostella juuri oikea määrä. Tuotetta ei tarvitse hieroa kauaa käsiin, sillä se kuivuu todella nopeasti”.

Noora: Ohjeessa kehotetaan laittamaan tuotetta 3 ml, mikä on hankalaa arvioida. Käytännönläheisesti ajateltunahan se on noin herneen verran, jonka itse osaisin arvioida silmämääräisesti paremmin”

Jari: 3 ml taitaa olla jopa puolikas herne. Itse ajattelisin 3 ml leivontamitan mukaan, jolloin sen myös hahmottaa hyvin”

Auli: Testasin tuotetta kengille, mitä silloin tapahtuisi. Materiaalille se ei tehnyt hyvää, vaan himmensi väriä. Tuote on ehdottomasti suunnattu enemmän koville pinnoille, kuten ohjeenkin mukaisesti pöydille sekä käsille. Hoitava vaikutelma ei toteudu materiaaleissa ja tekstiileissä.

Starter setissä on mukana myös 2 1000ml pulloa. Isot koot on suunniteltu laajojen pintojen puhdistukseen, jonka vuoksi tuotteet eivät sisällä macadamiaöljyä. Tiimi kokee tuotteen kannalta tärkeimmän raaka-aineen puuttumisen sääliksi, mutta ymmärrettäväksi, sillä öljyn hoitotarkoitus ei toteudu kovissa pinnoissa.

 

Sanitizer Home 100ml

Tehokas ja nopea pintojen desinfiointi pöydille, kengille, takeille ja laukuille. Nopea teho viruksia ja bakteereja vastaan (kuten koronavirukset). Poistaa epämiellyttävät hajut antaen pitkäikäisen, raikkaan tuoksun.

Jari: ”Testasin tuotetta desinfioimalla pöydän. Tuote on helppokäyttöinen ja se näyttää toimivan nopeasti. Suihkautus ja 30 sekuntia niin pinta on taas kuiva. Soveltuu erittäin hyvin nopeasti suoritettavaan desinfiointiin. Täytyy olla tarkka, että tuotetta suihkuttaa riittävän kaukaa, ohjeen mukaan 20 cm etäisyydeltä”   

Noora: “Tuote tuoksuu melko voimakkaalta, siten se ei sovi hajusteallergisille tai hajusteherkille. Tuoteohjeissa myös sanotaan, että suihke ei sovi pinnoille, jotka ovat suoraan tekemisissä ruuan kanssa, joka on hyvä muistaa”

Auli: ”Suihke poisti epämiellyttävät hajut. Näkisin riittävän hyvän ilmanvaihdon ja tuulettamisen mahdollisuuden erittäin tärkeäksi tilassa, jossa tuotetta käytetään, sillä tuoksu tuntuu jäävän leijailemaan tilaan. Ohjeissa korostetaankin käyttämään tuotetta hyvin ilmastoidussa tilassa, mutta onko tämä aina mahdollista huomioida?”

Salla: ”Tuote on näköjään valmistettu mahdollisimman pitkälle ympäristöystävällisesti, eikä aerosolisuihke sisällä otsonikerrosta vahingoittavia kaasuja tai ponnekaasuja”

Aloimme yhdessä ideoimaan pintoja ja tavaroita, joihin tuote soveltuisi parhaiten. Pohdimme, että hyviä käyttökohteita olisi pöytien lisäksi myös kaukosäätimet, ovenkahvat, silmälasit, sekä puhelimet. Testiryhmässä hilpeyttä herätti myös mainonta, että suihkeella voi desinfioida kätevästi myös kengänpohjat.

Eri käyttötarkoituksista innostuneina kokeilimme myös ”pestä” rahaa, sillä käteisen käyttöä on suositeltu poikkeustilan mittaan vältettävän ja moni sitä tietoisesti välttelikin. Testauksessa meillä oli mukana kaksi 5 euron seteliä, joista toinen desinfioitiin ja toista ei. Lopputuloksena oli, että desinfioitu raha ei haissut pahalle, toisin kuin desinfioimaton. Desinfioinnista ei jäänyt seteliin mitään jälkiä, esimerkiksi roiskeita. Desinfiointi oli myös nopea ja helppo tehdä ja kuivuminen oli ohi minuutissa rahan perusteellisesta suihkutuksesta. Tätä kautta käteisen käytön ei välttämättä tarvitsisi olla vältettävien asioiden listalla arjen uudessa normaalissa.

Huomasimme, että tuote sisältää etanolia 94%, mikä on yllättävän iso määrä. Tuotetta ei siis voi käyttää suoraan iholle ja materiaalien alkoholinkestävyys kannattaa kokeilta varalta aina ensimmäiseksi huomaamattomaan kohtaan. Huomioitavaa on, että vaikka tuote sopii myös laukuille ja vaatteille, suuri etanolipitoisuus kuivattaa pintoja pidemmän päälle. Collonil Bleu – tuotesarjan viimeisen testattavan tuotteen Hygienigs Foamin testiryhmä valitsisi herkille materiaaleille esimerkiksi tekstiilien ja nahan desinfiointiin.

 

Hygiene Foam 125ml

Hygieeninen syväpuhdistus ja raikastus kaikentyyppisille nahkalaaduille ja tekstiileille. Sopii esimerkiksi kengille, asusteille ja laukuille.

Auli: ”Tuote oli helppo käyttää, kuin muotovaahtoa purkista olisi puristanut. Pursotin vaahtoa käsipaperiin ja pyyhkäisin laukun sangat ja kenkien pinnat. Kun vaahdon oli hangannut tuotteeseen, pinta ei muuttanut väriään ja tuote enemmän desinfioi kuin puhdisti. Melkein sieni olisi paras apuväline, sormin tätä ei ole tarkoitus levittää”

Salla: ”Parasta ettei tuotetta tarvitse pestä pois, vaan tarvittaessa tahrat ja vaahtojäämät voi pyyhkiä pois”

Noora: ”Testasimme tuotteen myös keinonahkaiseen tuoliin, jossa materiaalin väri ja ulkonäkö kirkastui selvästi! Tuolista lähti tuotteella tahra sekä hiuslakkajäämät ja musta keinonahka näytti puhtaammalta ja kiiltävämmältä käytön jälkeen. Ehkä kenkien puhdistuksessa kannattaa suosia sille tarkoitettuja omia puhdistustuotteita, mutta desinfioinnin Collonil Bleu näissäkin hoitaa”

Jari: ”Tuote antaa hoitavan vaikutelman ja jättää jälkeensä puhtaan ja raikkaan tuoksun. Tulee mieleen kotitalouden puhdistusainetuoksut”

Auli: ”Tuoksu on miellyttävä, jopa kevyen minttumainen”

Salla: ”Tuote näyttää perustuvan uusiutuviin raaka-aineisiin, taas ympäristöystävällinen näkökulma Collonil Bleu sarjan tuotteissa”

Vaahto koettiin ihastuttavana ja erityisesti vakuutuimme tuotteen monipuolisuudesta kaikille pehmeille, imukykyisille ja huokoisille materiaaleille. Vaahdosta tuli testiryhmän suosikki nro 1.

Ammattikäytössä vaahdon hyötykäyttäjistä mieleemme nousivat parturikampaajat ja hierojat. Kampaajat joutuvat desinfioimaan asiakastuolejaan sekä hierojat plinttejään (hierontapöytiään), jotka yleensä ovat keinonahkaa tai nahkaa. Väärät desinfiointituotteet lyhentävät välineen käyttöikää kuluttamalla pintaa. Myös autokauppiasta mietittiin, sillä kamalaa olisi pilata desinfioimalla uuden auton sisäpinnat jo valmiiksi kulahtaneen näköisiksi (esimerkiksi auton ratti). Ulkonäöllä on sielläkin iso merkitys.

”Tuttavani toimii kampaajana ja on havainnut tämän ongelman. Harmittaa kun itse vahingossa pilaa omat välineensä. Kampaamotuolien kaltaiset tuotteet, kun eivät ole halpoja uusia”

-Noora

Eritystä kiitosta annamme sarjan luojille siitä, että tällä tuotteella voi desinfioida myös kangasmaskit, ilman 90 asteen konepesua ja jopa käsin! Ideoimme, että desinfiointia ja raikastusta voi tehdä kiireessä myös päivän mittaan, jolloin kangasmaskiakin voisi käyttää useaan otteeseen.  

Valmistajan sanoin, Collonil Bleu antaa meille hyvän tunteen elää hygieenisesti puhtaana ja täysin turvallisesti kaikissa tilanteissa. Meidän sanoin desinfioidaan parempi huominen! 💪

 

Yritysasiakkaat:

Nyt Starter Set kampanjahintaan! Tutustu:

http://campaign.saleshackers.fi/fi-fi/collonil-bleu-tuotesarja

Kuluttaja-asiakkaat:

Tutustu verkkokauppaan! Linkki: https://www.nkstore.fi/

 

FuusiO